TV4-nyheterna

Valkampanjen

tisdag 7 september 2010

Det är mycket nu...

Det är lite svårt att hinna med blogginlägg nu när vi går för högtryck i kampanjandet.

I helgen var vi vid Mega Expo i och kampanjade och lyssnade på Mats Odell i debatt mot Carina Moberg. Det blev en ojämn match med en överlägsen vinnare. Till och med sossarna som var där verkade tycka att det var genant. När Mats Odell frågade henne vad det skulle kosta att bygga 13 000 nya studentlägenheter i Stockholm blev hennes svar: ehh...? 
(va'... kostar det att bygga lägenheter?)

Samtidigt var vi i Subtopia nere vid Albysjön. Det är ett projekt som skattebetalarna i Botkyrka kommun har betalt mångmiljonbelopp för att sponsra. Och visst var det några som hade lyckats leta sig dit, men jag tror ändå det var fler utställare än besökare. Gratis sprayfärg delades ut bland barnen och ungdomarna som ville lära sig klottra.

Om Alliansen får ta över makten i Botkyrka kommun efter valet kommer medborgarnas skattepengarna inte fortsätta att subventionera clowner och teatrar, utan istället bl. a. gå till att rekrytera fler duktiga lärare i skolorna. Det ska påpekas att Botkyrka kommun har en utmärkt kulturskola som aktiverar och utbildar många barn och ungdomar inom en rad olika områden.

Vi stod också en stund vid parkeringen vid Hågelby och delade ut viktig information till besökare där. Det var visst LO och (S) som hade något evenemang. Många var nyfikna och trevliga, men en hel del av de kommunala politikerna var riktigt griniga och otrevliga. Varför, kan man undra. Det är ju knappast någon hemlighet vilka vi gör vårt bästa för att värva över till Alliansen. Det måste de väl rimligtvis kunna stå ut med utan att spy ut sig "Fy f*n, ni är värre än SD!"

Vi har också sprungit runt som galningar och delat flygblad. Det är en härlig kombination av nytta och nöje! Vi har knackat lite dörr också och pratat med många härliga människor.

Alltihop ger en massa glädje och positiv engergi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar