TV4-nyheterna

Valkampanjen

torsdag 26 augusti 2010

Nu syns vi!

Så här fin blev vår nya kampanjflagga! Ser ni den får ni gärna komma fram och prata med oss.

2 kommentarer:

  1. Ni representerar precis det jag vill se på högre nivå; att inte alla vill bli placerade i ett specifikt fack. MP borde inte tillhöra vare sig höger eller vänster egentligen, som det var sagt från början. Jag hade röstat på MP om de hade stått för sig själva. Nu kommer jag inte att göra det tyvärr och vi är flera som känner så.

    SvaraRadera
  2. Det gläder oss och mig personligen att du uttrycker det vi vet, att fler där ute delar vår uppfattning, att miljöpartiet och dess gröna ideologi borde förbli självständigt.

    För mig är den gröna ideologin, och alla de som den ska vara till gagn för, viktigare än vissa personers egna agenda, personliga intressen och prestige.

    Jag hoppas innerligt att flera kommer ut ur sina kokonger och övervinner sin rädsla och kämpar för att förverkliga den underbara gröna ideologin.

    Jag är helt trygg med mitt beslut att samarbeta med allianspartierna (och för mig personligen hos Nya Moderaterna, där jag under åren fann många underbara miljövänner), att med framgång driva en sund och långsiktigt hållbar miljö- och klimatpolitik.

    Alla ni som går och funderar, våga ta steget fullt ut och stå för det ni tror på!

    Jag och alla Gröna för Alliansen i hela Sverige välkomnar er i vår gemenskap för en valframgång för Alliansen.

    Ardavast

    SvaraRadera